Polícia pátra ozbrojenom mužovi, ktorý prepadol banku v Ružinove

NETKY.SK • 28 November 2016, 18:22 • 2 min
Polícia pátra ozbrojenom mužovi, ktorý prepadol banku v Ružinove

BRATISLAVA – Polícia vyšetruje dnešné lúpežné prepadnutie banky na Komárnickej ulici v bratislavskom Ružinove. Pátra po osobe, ktorá si pre peniaze prišla s kuklou na hlave, ozbrojená krátkou guľovou zbraňou.

slovakia

left justify in out

"Pod hrozbou použitia zbrane si páchateľ z pobočky banky odniesol finančnú hotovosť v doposiaľ presne nezistenej výške a následne utiekol na neznáme miesto. Prepadnutie sa zaobišlo bez zranení," priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave okolnosti prípadu, ktorý polícii nahlásili krátko pred 17.00 h.

 

Polícia po páchateľovi intenzívne pátra a v tejto súvislosti žiada verejnosť o pomoc. "Podľa súčasných informácií je prepad činom muža vysokého približne 180 centimetrov, chudej postavy, ktorý mal na sebe červenú bundu s kapucňou a na hlave mal kuklu a okuliare," informovala Mihalíková.

 

"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli v tomto prípade pomôcť, možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzvala Mihalíková.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies