Polícia pátra po nezvestnom Marekovi Machovičovi

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 13:31 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnom Marekovi Machovičovi

HONTIANSKE NEMCE - Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 23-ročnom Marekovi Machovičovi z Hontianskych Nemiec v okrese Krupina.

slovakia

left justify in out

Nezvestného naposledy videli príbuzní v mieste bydliska 4. apríla 2017 o 7.00 hod. Odvtedy nepodal o sebe žiadne informácie. Nezvestný je psychiatrický pacient, nadmerne požíva alkoholické nápoje.

 

M. Machovič je vysoký 170 cm, štíhlej postavy, má čierne dlhšie rovné vlasy, je mierne zarastený. Naposledy mal na sebe športovú obuv bielohnedej farby s bielym lemovaním, oblečené mal bledomodré rifle, tmavozelenú mikinu s kapucňou, čierne tričko s dlhým rukávom. Na predlaktí ľavej ruky má vytetované neidentifikovateľné vyobrazenie. Má poškodený chrup – vpredu mu chýba zub.

 

Ako dnes pre TASR uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia po nezvestnom mužovi intenzívne pátra už viac ako týždeň. Vykonala už viacero pátracích akcií, aj v spolupráci s hasičmi - potápačmi, ktorí prehľadávali blízky rybník a tiež so špeciálnou kynologickou záchrannou službou.

 

"Žiadame preto občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania číslo 158," pripomenula.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies