Polícia pátrá po nezvestnom 58-ročnom Dušanovi Sterančákovi

NETKY.SK • 6 Február 2017, 18:24 • 2 min
Polícia pátrá po nezvestnom 58-ročnom Dušanovi Sterančákovi

BRATISLAVA - Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 58-ročnom Dušanovi Sterančákovi z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, muž s trvalým pobytom na Topoľčianskej ulici číslo 10 sa v uplynulom období zdržiaval v obci Bernolákovo na Plemenárskej ulici číslo 1. " Nezvestný je od 2. februára, naposledy ho videli o 12:15 v Senci na Lichnerovej ulici. Odvtedy o sebe nepodal žiadnu správu, miesto jeho súčasného pohybu či pobytu nie je známe," uviedla Kurucová.


Nezvestný muž je podľa polície 170 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy. Má hnedé krátke vlasy, mierne prešedivené, zeleno-hnedé oči, na čítanie používa okuliare. Naposledy ma oblečenú čiernu zimnú bundu, čierne rifle, tmavozelený rolák a svetlohnedé topánky s kožušinou vo vnútri.


Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného 58-ročného Dušana Sterančáka, môžu občania oznámiť na telefónne číslo 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies