Polícia pátra po nezvestnom 48-ročnom Pavlovi Stojkovi, je nesvojprávny

NETKY.SK • 20 September 2017, 09:55 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnom 48-ročnom Pavlovi Stojkovi, je nesvojprávny

HURBANOVO - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnom 48-ročnom Pavlovi Stojkovi z Hurbanova v okrese Komárno, ktorý je nezvestný od 14. septembra.

slovakia

left justify in out

Ako informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, v ten deň o 9.00 h odišiel z miesta svojho trvalého bydliska a odvtedy sa nikomu zo svojich príbuzných neozval.

 

 

Nezvestný muž je zbavený svojprávnosti na právne úkony. "Pavol Stojka je vysoký približne 160 centimetrov, štíhlej postavy, má krátke čierne vlasy a hnedé oči. V čase odchodu mal na sebe oblečené hnedé sako, modrú rifľovú košeľu, bledomodré nohavice a obuté mal čierne poltopánky," povedala Bruchterová.

 

"Akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte nezvestného muža, ktoré by polícii pomohli pri pátraní, je možné oznámiť na bezplatnom čísle 158 alebo na najbližšom policajnom oddelení," dodala nitrianska krajská policajná hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies