Polícia pátra po nezvestnom 21-ročnom J. Pakanovi z okresu Malacky

NETKY.SK • 10 Február 2023, 11:42 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnom 21-ročnom J. Pakanovi z okresu Malacky

BRATISLAVA/MALACKY - Polícia pátra po 21-ročnom Jánovi Pakanovi z okresu Malacky. Muža naposledy videli 5. februára okolo 18.30 h v mieste svojho bydliska. Odtiaľ odišiel autom sivej farby, ktoré bolo 8. februára nájdené na parkovisku pred Botanickou záhradou. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti, kde zverejnila aj fotografiu hľadaného muža.

slovakia

left justify in out

Muž je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy a má krátke vlasy do čierna. Oblečené mal tmavé tepláky, mikinu s kapucňou modrej farby a modré tenisky. Polícia sa v tejto súvislosti obracia na verejnosť so žiadosťou o spoluprácu. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, je možné oznámiť na telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne súkromnou správou na profile polície na sociálnej sieti. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies