Polícia pátra po nezvestnom 16-ročnom Richardovi Grichovi z Bratislavy

NETKY.SK • 7 August 2017, 16:02 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnom 16-ročnom Richardovi Grichovi z Bratislavy

GALANTA – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 16-ročnom Richardovi Grichovi z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Mladík je umiestnený v resocializačnom zariadení v Galante, odkiaľ odišiel vo štvrtok 3. augusta približne o 15.30 hodine.

 

„Zo zariadenia odišiel na neznáme miesto, doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu,“ informovala o tom dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

 

Mladík bol nezvestný aj v minulosti, keď sa zvykol zdržiavať na rôznych miestach v Bratislave, v obchodných centrách, v nočných hodinách využíval na presun mestskú hromadnú dopravu.

 

Richard Grich je 165 centimetrov vysoký, má hnedozelené oči a nakrátko ostrihané vlasy hnedej farby. Naposledy ho videli v krátkych modrých nohaviciach a tričku s krátkym rukávom. Na nohách nosí čierne tenisky značky Nike.

 

Polícia vyzýva občanov, ktorí mladíka zazreli alebo poznajú miesto jeho súčasného pobytu, aby oznámili tieto informácie polícii na čísle 158.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies