Polícia pátra po nezvestnej Jane Orichelovej zo Sládkovičova

NETKY.SK • 5 Október 2016, 15:03 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnej Jane Orichelovej zo Sládkovičova

SLÁDKOVIČOVO - Polícia pátra po 15-ročnej Jane Orichelovej zo Sládkovičova, ktorá 22. augusta odišla z miesta jej prechodného bydliska v Sládkovičove na doteraz nezistené miesto a odvtedy nikomu nedala o sebe vedieť. TASR informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

slovakia

left justify in out

„Jana Orichelová bola už v minulosti viackrát nezvestná, pričom sa zvykla zdržiavať v Galante alebo Bratislave. Dievča je vysoké 160 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči, hnedé rovné vlasy dlhé po plecia, zdanlivo vyzerá ako 17-ročná. Naposledy mala oblečené tmavomodré krátke nohavice, ružovo-sivo-čierne pásikavé tričko, obuté mala sandále hnedej farby,“ priblížila hovorkyňa.

 

Polícia žiada občanov o pomoc pri jej vypátraní. "Ak ste Janu Orichelovú niekde videli, môžete to oznámiť na linke 158," dodala Kredatusová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies