Polícia pátra po mužovi v Dúbravke: Chcel lúpiť v stánku s občerstvením

NETKY.SK • 24 Jún 2018, 11:13 • 2 min
Polícia pátra po mužovi v Dúbravke: Chcel lúpiť v stánku s občerstvením

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti lúpežného prepadnutia stánku s občerstvením v blízkosti zastávky MHD na Saratovskej ulici v mestskej časti Bratislava – Dúbravka.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, v sobotu 23. júna krátko po 22:00 neznámy páchateľ s krátkou guľovou zbraňou požadoval od zamestnankyne zamykajúcej stánok vydanie peňazí. Zamestnankyňa však finančnú hotovosť nevydala a začala kričať. Neznámy páchateľ následne zamestnankyňu sotil a utiekol na doposiaľ neznáme miesto. Lúpežné prepadnutie sa zaobišlo bez zranenia a bez vzniknutej škody. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže.

Podľa súčasných informácií išlo o muža, ktorý vyzeral na 30 až 40 rokov, vysoký bol približne 170 cm, na tvári mal strnisko, na hlavne čiapku sivej farby a oblečený mal sivý trojštvrťový kabát. Muž hovoril plynule po slovensky, bez prízvuku. Polícia zároveň prosí občanov, ktorý majú o možnom páchateľovi akékoľvek informácie, aby ich oznámili na polícii alebo na čísle 158.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies