Polícia pátra po mužovi: Prepadol pohostinstvo na Spiši

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 10:33 • 2 min
Polícia pátra po mužovi: Prepadol pohostinstvo na Spiši

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Polícia pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý maskovaný čiernou kuklou na hlave v utorok (8.7.) pred 22. hodinou prepadol jedno z pohostinstiev v Spišskej Novej Vsi.

slovakia

left justify in out

Košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó informoval, že muž vošiel do pohostinstva, pristúpil k výčapnému pultu a oznámil, že ide o prepad a pýtal si peniaze. 
      

"Z vrecka bundy vytiahol doposiaľ presne nezistenú krátku guľovú zbraň a namieril ju na čašníčku. S namierenou zbraňou s čašníčkou vošiel do skladu, odkiaľ mu z pokladničky vydala finančnú hotovosť vo výške cca 900 eur," priblížil hovorca. Páchateľ si vzal peniaze a z pohostinstva ušiel. 
      

Počas lúpeže nikto neutrpel zranenie. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, za ktorý hrozí páchateľovi trestná sadzba sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies