Polícia pátra po mužovi, ktorý vyskočil z okna súdu

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 14:49 • 2 min
Polícia pátra po mužovi, ktorý vyskočil z okna súdu

BRATISLAVA - Polícia pátra po 21-ročnom Mariánovi Zubajovi z Bratislavy. Obvinený je 170 až 175 cm vysoký, strednej postavy, má krátke čierne vlasy a modré oči, na pravej strane krku má výrazné tetovanie.

slovakia

left justify in out

Muža obvinila polícia zo zločinu lúpeže v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia. Obvineného vo štvrtok predviedli pred sudcu, ktorý rozhodoval o návrhu prokurátora na väzobné stíhanie. Muž po rozhodnutí, že bude stíhaný väzobne, vybehol z pojednávacej miestnosti a vyskočil z okna na 2. poschodí budovy súdu. Zatiaľ sa obvineného nepodarilo zadržať. Informácie o mužovi možno ohlásiť na bezplatnej linke polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení polície, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Muž lúpil 13. júla, s ďalším mužom sa stretol na parkovisku pred jedným z obchodných domov v Petržalke. Po tom, čo obaja vystúpili z auta, obvinený nastriekal mužovi do očí neznámu látku a udrel ho. Keď začala látka účinkovať, Marián vzal poškodenému osobné veci a ušiel na jeho aute, spôsobil mu škodu 2 000 eur. Policajti v priebehu dvoch dní muža našli a zistili, že má zákaz viesť motorové vozidlá. Policajti zaistili aj vozidlo, ktoré obvinený za 500 eur predal. Obvinenému mužovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody od sedem do 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies