Polícia pátra po mužovi, čo lúpil v Modre

NETKY.SK • 17 Marec 2018, 11:40 • 2 min
Polícia pátra po mužovi, čo lúpil v Modre

BRATISLAVA - Pezinskí policajti vyšetrujú okolnosti zločinu lúpeže v jednej zo stávkových kancelárií na ulici Ľudovíta Štúra v Modre. Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ v piatok 16. marca v čase zhruba o 16:45 vošiel do kancelárie, pristúpil k pultu, na ktorý položil krátku strelnú zbraň a od zamestnankyne žiadal vydanie finančnej hotovosti.

slovakia

left justify in out

Zamestnankyňa mu z obavy o svoj život a zdravie vydala približne 400 eur. Páchateľ následne utiekol na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti pátrajú. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Ako ďalej informovala, páchateľ má približne 25 až 30 rokov, je vysoký približne 175 cm, oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou, modré rifle a hnedé tenisky. Policajti v súvislosti s objasňovaním tohto trestného činu pátrajú po osobách, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku.

 

V tejto súvislosti vyzvali občanov na spoluprácu. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osobu, môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies