Polícia pátra po mužoch podozrivých z nedovoleného ozbrojovania

NETKY.SK • 16 December 2015, 12:34 • 2 min
Polícia pátra po mužoch podozrivých z nedovoleného ozbrojovania

SKALICA NAD VÁHOM – Od utorkového (15. 12.) podvečera vykonávajú policajti rozsiahlu pátraciu akciu v katastrálnom území obcí Skalka nad Váhom a Zamarovce a v ich okolí. Policajti pátrajú po mužoch podozrivých z nedovoleného ozbrojovania.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, do pátracej akcie sú zapojené všetky policajné zložky, cieľom akcie je zadržanie nebezpečných mužov. Či ide o pátranie po podozrivých z minulotýždňového lúpežného prepadnutia predajne potravín v obci Dolná Súča, Antalová nepotvrdila.

 

„V súčasnej dobe vykonávame operatívne a procesné úkony, za účelom zadržania podozrivých osôb. Vec je v štádiu vyšetrovania, pátracia akcia naďalej trvá, a preto nie je možné poskytnúť k uvedenej udalosti viac informácií. Urobíme tak hneď, ako nám to procesná a dôkazná situácia dovolí,“ zdôraznila Antalová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies