Polícia pátra po mužoch, ktorí ukradli z auta peniaze

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 17:28 • 2 min
Polícia pátra po mužoch, ktorí ukradli z auta peniaze

TRNAVA - Kriminálna polícia v Trnave vyšetruje prečin krádeže, ktorého sa dopustili pravdepodobne štyria neznámi páchatelia.

slovakia

left justify in out

Prípad sa stal 10. júna asi o 12.15 h, keď muži prišli do obce Trstín na osobnom aute Škoda Octavia Combi, zelenej farby, s neznámym evidenčným číslom. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.
     

Ako povedala, vodič zostal sedieť v aute odstavenom pri hlavnej ceste a traja muži vystúpili a presunuli sa do areálu miestnej pekárne. "Jeden z nich pristúpil k zaparkovanému nákladnému autu zn. Iveco, zelenej farby, EČ: NR-516 E, ktoré bolo odstavené pri nakladacej rampe. Otvoril spolujazdcove dvere a spoza sedadla vodiča odcudzil voľne odloženú ľadvinku modrej farby s tržbou 1188 eur," opísala priebeh udalostí Linkešová s tým, že ostatné dve osoby zatiaľ monitorovali okolie. Následne sa po krádeži všetci traja presunuli k hlavnej ceste, kde nasadli do Škody Octavia a odišli na neznáme miesto.
     

Polícia pátra po totožnosti mužov, ktorých zachytili priemyselné kamery. "Akékoľvek informácie o osobách na fotografiách môžu občania poskytnúť kriminálnej polícii v Trnave alebo zatelefonovať na linku 158," uzavrela hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies