Polícia pátra po mužovi, ktorý zbil šéfa Slovenského filmového ústavu

NETKY.SK • 21 Október 2011, 01:45 • 2 min
Polícia pátra po mužovi, ktorý zbil šéfa Slovenského filmového ústavu

Polícia pátra po mužovi, ktorý zbil šéfa Slovenského filmového ústavu

slovakia

left justify in out

img

Polícia pátra po neznámom mladom mužovi, ktorý 30. septembra ráno zbil riaditeľa Slovenského filmového ústavu (SFÚ) Petra Dubeckého (54). Útočník ho najskôr udrel päsťou do tváre a keď Dubecký spadol na zem, neznámy muž ho kopal do trupu a hlavy.
"S fyzickým útokom prestal až vtedy, keď poškodený kričal o pomoc," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Petra Hrášková. O incidente ako prvý informoval denník SME s tým, že sa stal krátko po tom, ako SFÚ za asistencie exekútora vysťahoval z priestorov niekdajšieho kina Charlie's bývalého nájomníka.
Policajti v tomto prípade začali trestné stíhanie vo veci výtržníctva a ublíženia na zdraví. Neznámy páchateľ mal podľa Hráškovej oblečenú tmavohnedú mikinu s kapucňou a obuté vysoké čierne topánky. Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli odhaliť útočníka, treba oznámiť polícii.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies