Polícia pátra po lupičovi prepadnutej stávkovej kancelárie

NETKY.SK • 27 December 2013, 18:26 • 2 min
Polícia pátra po lupičovi prepadnutej stávkovej kancelárie

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie na Heyrovského ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Podľa súčasných informácií okolo 16:55 vošiel neznámy páchateľ do stávkovej kancelárie a za použitia hrozby násilia žiadal od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. Žena mu v obave o svoj život a zdravie vydala približne 1 400 eur. Muž následne odišiel. Lúpež sa zaobišla bez zranení.
Podľa dostupných informácií ide o muža vo veku približne 30 rokov, vysokého 170-175 cm. Oblečenú mal tmavú bundu, svetlé nohavice, tvár si maskoval modrým šálom. V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Ak si občania všimli okolo 16.55 na Heyrovského ulici v bratislavskej mestskej časti Lamač a v jej blízkom okolí unikajúceho muža alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, polícia žiada, aby informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies