Polícia pátra po lúpežníkovi, ktorý si zo stávkovej kancelárii odniesol tisícky eur

NETKY.SK • 21 December 2015, 10:50 • 2 min
Polícia pátra po lúpežníkovi, ktorý si zo stávkovej kancelárii odniesol tisícky eur

BRATISLAVA - Polícia v hlavnom meste pátra po páchateľovi lúpežného prepadnutia v stávkovej kancelárii, ku ktorému došlo v sobotu (19.12.) v čase krátko pred 17.30 h v priestoroch nákupného centra na Metodovej ulici. TASR informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

"Podľa doteraz vykonaného vyšetrovania neznámy páchateľ po tom, čo vošiel do priestorov kancelárie, žiadal od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. Tá mu z obavy o svoj život a zdravie vydala 3840 eur. Páchateľ následne utiekol na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení," uviedla Kurucová.

 

Polícia v tejto súvislosti pátra po mužovi vysokom približne 185 centimetrov, ktorý mal oblečenú čiernu bundu, rifle, na hlave mal čiernu šiltovku a tvár si maskoval golierom bundy, ktorý mal vyhrnutý až do výšky nosa. "Akékoľvek informácie k totožnosti muža nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uzavrela Kurucová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies