Polícia pátra po Jánovi Králikovi z domova dôchodcov v Turčianskych Tepliciach

NETKY.SK • 31 Júl 2017, 16:26 • 2 min
Polícia pátra po Jánovi Králikovi z domova dôchodcov v Turčianskych Tepliciach

TURČIANSKÉ TEPLICE – Polícia pátra po 65-ročnom Jánovi Králikovi, ktorý odišiel 28. júla medzi 13. a 16. hodinou z domova dôchodcov v Turčianskych Tepliciach, doposiaľ sa nevrátil a nepodal o sebe správu. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Jana Balogová.

slovakia

left justify in out

Nezvestný muž podľa nej nechal všetky osobné veci vo svojej izbe, vrátane mobilného telefónu. "Nezvestný je zbavený svojprávnosti na právne úkony uznesením Okresného súdu v Ružomberku. Je psychiatrický pacient," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

 

Ján Králik je 180 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a krátke šedivé vlasy.

 

"Oblečené mal hnedé trojštvrťové nohavice, bielu košeľu s krátkym rukávom s farebnými kockami a obuté mal hnedé sandále. Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi je potrebné ihneď oznámiť na linke 158 alebo ktoromkoľvek oddelení PZ," dodala Balogová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies