Polícia pátra po dvoch zlodejoch v petržalských potravinách

NETKY.SK • 18 Január 2017, 12:37 • 2 min
Polícia pátra po dvoch zlodejoch v petržalských potravinách

BRATISLAVA - Polícia pátra po dvoch mužoch, ktorí kradli v potravinách na Vígľašskej ulici v bratislavskej mestskej časti Petržalka.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, chlapi kradli v utorok krátko po 22:50, z predajne zobrali fľaše s alkoholom a tabakové výrobky. Spoločnosti vznikla podľa hovorkyne škoda päťsto eur.

 

Prvý muž mohol mať podľa policajtov 30 rokov, výšku približne 180 cm, oblečenú mal modrú sivú bundu s kapucňou, na ktorej mal modrú vestu, sivé tepláky a tenisky. Druhý zlodej mohol mať 35 rokov, vysoký bol 180 cm, oblečenú mal bordovú bundu s kapucňou, na ktorej mal modrú vestu, tmavé rifle a tmavé topánky. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri vypátraní, je možné oznámiť na linke 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Agentúra SITA vydá foto vo fotoservise
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies