Polícia pátra po dvoch dievčatách, nevrátili sa do reedukačného centra

NETKY.SK • 25 August 2015, 10:23 • 2 min
Polícia pátra po dvoch dievčatách, nevrátili sa do reedukačného centra

BRATISLAVA - Polícia pátra po dvoch nezvestných tínedžerkách, 17-ročnej Michaele Lošonskej z Bratislavy a 17-ročnej Petre Libayovej z Nitry.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, dievčatá sa nevrátili do reedukačného centra pre mládež v Zlatých Moravciach.

 

Michaela Lošonská je 167 cm vysoká, štíhlej postavy. Má hnedé vlasy po plecia a modré oči. Popis jej oblečenia nie je známy. Do reedukačného centra sa mala vrátiť 14. augusta. Doteraz však pracovníkov centra o sebe neinformovala.


Petra Libayová je vysoká 170 cm, má blond vlasy po ramená a hnedé oči. Pravú stranu hlavy má vyholenú. Rovnako ako Michaela sa do centra mala vrátiť 14. augusta. Akékoľvek informácie o nezvestných dievčatách je možné oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú linku 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies