Polícia pátra po dvoch Bratislavčankách, ktoré zmizli po odchode na diskotéku

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 06:18 • 2 min
Polícia pátra po dvoch Bratislavčankách, ktoré zmizli po odchode na diskotéku

Polícia pátra po dvoch Bratislavčankách, ktoré zmizli po odchode na diskotéku - Krimi Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných Bratislavčankách. Obe sú nezvestné od soboty 26.

slovakia

left justify in out

img

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných Bratislavčankách. Obe sú nezvestné od soboty 26. mája, kedy odišli z miesta trvalého bydliska s tým, že idú na diskotéku, avšak domov sa už nevrátili a nedali o sebe vedieť. Obidve bývajú na Stavbárskej ulici.
      Prvá z nezvestných, Barbora Cigániková, má 16 rokov, je vysoká 165 cm, štíhlej postavy. Má čierne kratšie rovné vlasy, modré oči, na ľavom obočí piercing. Naposledy mala oblečené tigrované šaty, čierne topánky na vysokom podpätku, so sebou mala i kabelku šedej farby.
      Jej 15-ročná kamarátka Sanije Salieva je vysoká 175 cm, štíhlej postavy, má čierne vlasy dlhé po plecia a hnedé oči. Oblečené mala výrazne ružové krátke šaty, čierne topánky, mala tiež kabelku hnedej farby.
      Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestných osôb, treba oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies