Polícia pátra po dvoch 14-ročných dievčatách z Prievidze

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 16:30 • 2 min
Polícia pátra po dvoch 14-ročných dievčatách z Prievidze

BRATISLAVA/TRENČÍN 12. marca (SITA) - Policajti z Prievidze žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných 14-ročných dievčatách Kristíne Strhárskej a Sabine Medzihorskej z Prievidze.

slovakia

left justify in out

Ako pre agentúru SITA uviedol hovorca trenčianskeho policajného zboru Pavol Kudlička, obe nezvestné odišli dnes ráno z miesta trvalého bydliska do školy, do ktorej už nedorazili. Nezvestná Kristína napísala SMS svojej mame a bratovi z telefónu svojej kamarátky Sabiny približne okolo deviatej hodiny ráno. Odvtedy nepodali dievčatá o sebe príbuzným žiadne správy. Nezvestné sa pravdepodobne pohybujú spolu.

 

Kristína Strhárska je vysoká asi 163 cm, strednej postavy, má rovné plavé vlasy dlhé po ramená na koncoch zafarbené do ružova, modré oči a na ľavej strane brady pod perou má malý piercing. Naposledy mala oblečené tmavomodré rifle, čiernu bundu s kapucňou s kožušinou krémovej farby, obuté má bledohnedé čižmy nad členky z brúsenej kože vpredu na viazanie. Školskú tašku má šedej farby s nápisom Puma v neónovo ružovej farbe. 

 

Sabina Medzihorská je vysoká asi 150-160 cm, strednej postavy, má vlnité plavé až hnedé vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala oblečené čierne legíny, zimnú vetrovku bez kapucne, čierno-červené botasky s bielou podrážkou. 

 

Akékoľvek informácie o nezvestných dievčatách môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies