Polícia pátra po 88-ročnom dôchodcovi z Martina - Podhája

NETKY.SK • 18 November 2016, 18:18 • 2 min
Polícia pátra po 88-ročnom dôchodcovi z Martina - Podhája

BRATISLAVA - Polícia pátra po 88-ročnom Jozefovi Bitušíkovi z Martina - Podhája, ktorý je nezvestný od štvrtka poobedia.

slovakia

left justify in out

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, dôchodcu naposledy videli okolo 17:00 v obci Štiavnička (okr. Ružomberok). Následne odišiel na neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodal správu. Nezvestný sa pravdepodobne pohybuje na osobnom motorovom vozidle Škoda 110, červenej farby (vyblednutej od slnka), evidenčné číslo MT 522 BC.


Jozef Bitušík je vysoký 178 cm, má plnoštíhlu postavu a riedke prešedivené vlasy. Na sebe mal bledý kabát, bledé nohavice, sako, bundu sivej farby, hnedé topánky s kožušinou. Nezvestný kráča veľmi pomaly a pri chôdzi používa palicu.

 

Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú telefónnu linku 158, prípadne na telefónne číslo 0961463755.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies