Polícia pátra po 61-ročnom Pavlovi Gašparíkovi z Púchova

NETKY.SK • 12 Október 2016, 15:01 • 2 min
Polícia pátra po 61-ročnom Pavlovi Gašparíkovi z Púchova

PÚCHOV - Policajti z Považskej Bystrice žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 61-ročnom Pavlovi Gašparíkovi z Púchova. Okresný súd v Považskej Bystrici na neho vydal príkaz na zatknutie pre spáchanie trestného činu zanedbania povinnej výživy.

slovakia

left justify in out

Púchov 12. októbra (TASR) - Policajti z Považskej Bystrice žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 61-ročnom Pavlovi Gašparíkovi z Púchova. Okresný súd v Považskej Bystrici na neho vydal príkaz na zatknutie pre spáchanie trestného činu zanedbania povinnej výživy.

 

Ako TASR informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, hľadaný sa nezdržiava v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt, prípadné styky s inými osobami. Pavol Gašparík je vysoký asi 180 centimetrov, štíhlej postavy. Má krátke hnedé vlasy a modré oči.

 

„Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaného muža, môže verejnosť oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158,“ doplnil Kudlička.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona