Polícia pátra po 53-ročnej Zdene Skočíkovej z Dolného Kubína

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 16:20 • 2 min
Polícia pátra po 53-ročnej Zdene Skočíkovej z Dolného Kubína

DOLNÝ KUBÍN – Polícia pátra po 53-ročnej Zdene Skočíkovej z Dolného Kubína, ktorá je nezvestná od 28. apríla. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

slovakia

left justify in out

Žena sa podľa nej 28. apríla okolo 22.30 h vracala z Medzibrodia nad Oravou po miestnej komunikácii smerujúcej do obce Bziny a ďalej do Dolného Kubína popri toku rieky Orava.

 

"Nezvestná nemala pri sebe žiadne doklady ani mobilný telefón. Do dnes nepodala príbuzným o sebe žiadne informácie," uviedla.

 

Zdena Skočíková je vysoká 168 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má bordovo-červené krátke vlasy a hnedé oči. Oblečenú mala červenú bundu, čierne tepláky a biele botasky. So sebou mala dáždnik čiernej farby.

 

"Zvláštnym znakom je sedemcentimetrová jazva na pravom lýtku," doplnila žilinská krajská policajná hovorkyňa.

 

Napriek vykonaným trom pátracím akciám sa ženu do dnešného dňa nepodarilo nájsť.

 

Akékoľvek informácie o nezvestnej môžu občania oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru alebo na bezplatnú telefónnu linku 158, dodala Balogová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies