Polícia pátra po 4-ročnom chlapcovi, zrejme ho uniesol vlastný otec

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 17:52 • 2 min
Polícia pátra po 4-ročnom chlapcovi, zrejme ho uniesol vlastný otec

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti vyhlásili pátranie po iba štvorročnom chlapčekovi. Z bytu na Mierovej ulici ho dnes zrejme uniesol jeho vlastný otec, ktorý je občanom Kamerunskej republiky. Súd však chlapca zveril do opatery matky, informovala TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Nezvestnosť chlapca menom Hamid Issaa Hesham Abdel Hamid dnes okolo 12.30 h polícii oznámila jeho babka. Otec chlapca ho mal podľa jej slov zobrať cez okno bytu na prvom poschodí. "Mal tak konať bez vedomia matky dieťaťa, ako aj babky, ktorá bola v tom čase so svojím vnukom sama v byte," podotkla hovorkyňa. 
     

Otec so synom odišiel na neznáme miesto, a to aj napriek rozhodnutiu Okresného súdu Bratislava II., ktorý dieťa zveril do osobnej starostlivosti matky. "V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II. trestné stíhanie vo veci prečinu porušovania domovej slobody v súbehu s prečinom únosu," zdôraznila Kurucová.
     

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom chlapcovi. Je približne 100 centimetrov vysoký, štíhlej postavy a oči má čiernej farby. Mal by sa pohybovať so svojím otcom menom Abdel Hamid Hamid Issa.
     

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného chlapca, môžu občania oznámiť na číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona