Polícia pátra po 17-ročnom Elemírovi Kurinovi, trpí epilepsiou

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 11:20 • 2 min
Polícia pátra po 17-ročnom Elemírovi Kurinovi, trpí epilepsiou

VLČANY - Polícia pátra po 17-ročnom Elemírovi Kurinovi z obce Vlčany v okrese Šaľa. Nezvestný odišiel z domu vo štvrtok okolo 7:00 na horskom bicykli červenej farby neznámej značky na doposiaľ neznáme miesto.

slovakia

left justify in out

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, nezvestný trpí mentálnou retardáciou a epilepsiou, na ktorú sa ambulantne lieči a je potrebné, aby každý deň užíval lieky. Mierne kríva na pravú nohu, pravú ruku má mierne zdvihnutú hore a zápästie na pravej ruke ohnuté smerom k zemi. Elemír rozpráva len po maďarsky.

 

V čase odchodu mal na sebe modré tričko s krátkym rukávom, šedé tepláky a čierne tenisky. Elemír meria 168 cm, je strednej postavy. Má oválnu tvár a modré oči. Akékoľvek informácie o nezvestnom možno poskytnúť na polícií alebo na čísle 158.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies