Polícia pátra po 17-ročnej Petre Pleškovej z okresu Žilina

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 16:55 • 2 min
Polícia pátra po 17-ročnej Petre Pleškovej z okresu Žilina

ŽILINA – Polícia pátra po 17-ročnej Petre Pleškovej z okresu Žilina, ktorá má prechodné bydlisko v Reedukačnom centre Spišský Hrhov. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

slovakia

left justify in out

"Nezvestné dievča bolo naposledy v sprievode na pohrebe v obci Divina (okres Žilina). Po pohrebe sa nevrátila do miesta trvalého bydliska ani do Reedukačného centra. Do dnešného dňa nepodala o sebe žiadnu správu," uviedla Balogová.

 

Petra Plešková je 170 centimetrov vysoká, má dlhé tmavé vlasy a hnedé oči. Oblečené mala biele nohavice, bielu letnú bundu, biele tenisky a mala tmavomodrú kabelku a slnečné okuliare.

 

Akékoľvek informácie o nezvestnej môžu občania oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru alebo na bezplatnú telefónnu linku 158, dodala krajská policajná hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies