Polícia pátra po 16-ročnom Erikovi Kollárovi

NETKY.SK • 20 Október 2016, 17:09 • 2 min
Polícia pátra po 16-ročnom Erikovi Kollárovi

BRATISLAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 16-ročnom Erikovi Kollárovi. Ako ďalej agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, chlapec má trvalý pobyt v okrese Senec, prechodne však žije v Poprade.

slovakia

left justify in out

Nezvestný je od stredy 19. októbra, keď ráno odišiel do školy v Poprade. Zo školy sa domov nevrátil, ani o sebe nepodal žiadnu správu. Pri sebe mal občiansky preukaz, desať eur a mobilný telefón.

 

Erik Kollár meria 187 cm, má štíhlu postavu, krátke hnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mal na sebe oblečené zelené tričko, svetlozelenú mikinu s kapucňou a s anglickým nápisom na hrudníku, sivé nohavice s kapsami po bokoch, čiernu vetrovku s kapucňou a obuté mal sivé tenisky. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jeho vypátraní, možno oznámiť na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies