Polícia pátra po 13-ročnej Nikole Karulovej z Hliníka nad Hronom

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 16:40 • 2 min
Polícia pátra po 13-ročnej Nikole Karulovej z Hliníka nad Hronom

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 13-ročnej Nikole Karulovej z Hliníka nad Hronom (okres Žiar nad Hronom) s prechodným pobytom v Levoči.

slovakia

left justify in out

Ako informoval prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, dievčina 15. mája o 7:30 odišla z miesta prechodného bydliska do Základnej školy Gašpara Haina v Levoči, do školy však neprišla a späť do miesta prechodného bydliska sa nevrátila. Doteraz sa svojim príbuzným neozvala a ani o sebe nepodala žiadnu správu.

 

Nezvestná je vysoká 148 centimetrov, štíhlej postavy. Má zelené oči a rovné blond vlasy dlhé po pás. Naposledy mala oblečené čierne elastické nohavice, šedú mikinu a biele tenisky.

 

Akékoľvek informácie o hľadanej môžu občania oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad, na telefónnom čísle 0961 89 3371, prípadne na linku 158.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies