Polícia pátrá po 12-ročnej nezvestnej Magdaléne Ozdinyiovej

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 11:27 • 2 min
Polícia pátrá po 12-ročnej nezvestnej Magdaléne Ozdinyiovej

BRATISLAVA - Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po 12-ročnej Magdaléne Ozdinyiovej z Dolnej Strehovej, okres Veľký Krtíš.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, dievčina je nezvestná od štvrtka 4. mája, keď o 7:30 vystúpila na autobusovej zastávke v obci Dolná Strehová, kde chodí do základnej školy, pričom na zastávke zostala spolu s ďalšou spolužiačkou a do školy sa nedostavila.

Nezvestná Magdaléna je vysoká približne 150 centimetrov, štíhlej postavy. Má zelenomodré oči a vlasy v odtieni tmavý blond. Naposledy mala oblečenú fialovú bundu, ružové tričko, vyšúchané modré rifle a ružové botasky. So sebou mala čierno-fialovú školskú tašku s nápisom "MONSTER".

 

Akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine môžu občania oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania 158.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies