Polícia opäť zažila scénu, ktorá vyzerala ako z akčného filmu. Gánovčan skákal po aute

NETKY.SK • 21 Apríl 2021, 10:14 • 2 min
Polícia opäť zažila scénu, ktorá vyzerala ako z akčného filmu. Gánovčan skákal po aute

POPRAD - Muž z Gánoviec v pondelok popoludní riadne výčíňal! Vošiel do jedného z popradských bytových domov a voľne položený práškový hasiaci prístroj v týchto priestoroch spotreboval. Vonku skákal po aute.

slovakia

left justify in out

Obvineniu z výtržníctva čelí 55-ročný muž z Gánoviec. V pondelok popoludní vošiel do jedného z popradských bytových domov a voľne položený práškový hasiaci prístroj v týchto priestoroch spotreboval. Následne prístrojom poškodil dvere jedného bytu. „Keď vyšiel von na ulicu fyzicky napadol okoloidúceho muža, päsťou ho udrel do tváre. Neskôr fyzicky napadol ďalšieho muža - schytil ho za krk, udrel ho do tváre a nakoniec ho ešte aj kopol,“ opísala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Gánovčan potom „navštívil" jeden z podnikov, kde sa agresívne správal voči ďalšiemu mužovi. Po odchode odtiaľ vyliezol na auto a skákal po ňom.

Agresívneho muža zadržala policajná hliadka, skončil v cele policajného zaistenia. „Na obvineného spracujú návrh na jeho väzobné stíhanie, ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ doplnila Ligdayová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona