Polícia odstrihla dunajskostredských drogových dílerov od zdroja

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 10:52 • 2 min
Polícia odstrihla dunajskostredských drogových dílerov od zdroja

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra odstavila v Dunajskej Strede veľkú časť konzumentov a dílerov drog od spoľahlivého zdroja. "V rukách polície skončili tri osoby aj drogy v hodnote 22-tisíc eur," oznámil hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

slovakia

left justify in out

Policajti z NaKA spustili protidrogovú akciu v Dunajskej Strede a v Šali. Urobili viaceré domové prehliadky, prehliadku nebytových priestorov, prehľadali aj autá. Troch ľudí zatkli tesne pred plánovanou distribúciou drog. "Nešlo len o prečin, dokazuje to aj množstvo zaistených drog, ktoré policajti pri razii našli. Viac ako 350 gramov pervitínu a 50 gramov kokaínu už skúmajú experti v kriminalistickom laboratóriu," doplnil Slivka.


Akciou sa policajti sústredili priamo na zdroj drog, ktorý díleri využívali. To je aj prípad dvojice Petra H. (37) a Viktórie C. (29), ktorí podľa polície drogy pravidelne odoberali od 31-ročného Mareka B. Najčastejšie išlo o pervitín, ktorý ďalej predávali v Dunajskej Strede a okolitých obciach. Získané peniaze údajne znovu investovali do drogového obchodu a zvyšok užívali pre vlastnú potrebu. Obvinení sú vo väzbe a v prípade dokázania viny im hrozí väzenie na desať až 15 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies