Polícia odhalila šokujúci prípad. Zachránili 13-ročné dievča!

NETKY.SK • 7 August 2021, 08:11 • 2 min
Polícia odhalila šokujúci prípad. Zachránili 13-ročné dievča!

KOMÁRNO - Vyšetrovateľ Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii ÚHCP P PZ včera vzniesol obvinenie voči štyrom občanom Slovenskej republiky pre zločin obchodovania s ľuďmi spáchaný formou núteného sobáša.

slovakia

left justify in out

Polícia o tomto šokujúcom prípade informovala na sociáonej sieti. "Vyšetrovateľ obvinil dve ženy a dvoch mužov (vo veku 35 až 53 rokov) z obce blízko Komárna. Podľa policajných zistení vtedy 13-ročné dievča ponúkli na sobáš za finančnú odmenu 3 000 eur. Ženích mal vtedy 17 rokov. Následne sa musela proti svojej vôli presťahovať do spoločnej domácnosti, pomáhať s domácimi prácami a starostlivosťou o manžela, no domácnosť opustiť nemohla."

 

img

 

​​Za tento zločin hrozí páchateľom po dokázaní viny trest odňatia slobody vo výške 7 až 12 rokov. Obvinenípodľa polície stíhaní na slobode.

 

Prečítajte si: Kauza Dobytkár sa už nebude ďalej vyšetrovať! Rozhodla o tom NAKA

 

​Polícia upozorňuje

Polícia v tejto súvislosti zverejnila upozornenie, že kto zláka, prepraví, prechováva, odovzdá alebo prevezme dieťa, hoci aj s jeho súhlasom, na účel detskej prostitúcie alebo inej formy sexuálneho vykorisťovania vrátane detskej pornografie, nútenej práce či nútenej služby vrátane žobrania, otroctva alebo praktík podobných otroctvu, nevoľníctva, núteného sobáša, zneužívania na páchanie trestnej činnosti, nezákonnej adopcie, odoberania orgánov, tkanív či bunky alebo iných foriem vykorisťovania, bude potrestaný odňatím slobody na 7 až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona