Polícia odhalila päticu drogových dílerov z okresov Galanta a Dunajská Streda

NETKY.SK • 3 Marec 2023, 14:20 • 2 min
Polícia odhalila päticu drogových dílerov z okresov Galanta a Dunajská Streda

Galanta - Z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi je obvinených päť mužov vo veku od 29 do 47 rokov, ktorí mali obchodovať s drogami v okresoch Galanta a Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

S výnimkou jedného je na nich podaný návrh na ich väzobné stíhanie. Informovala o tom trnavská polícia na sociálnej sieti. "V posledný februárový deň kriminalisti zaistili počas štyroch domových prehliadok množstvo stôp, ktoré potom zaslali na expertízu. Boli medzi nimi zatavené striekačky, papierové skladačky a igelitové vrecká, všetky s obsahom neznámej kryštalickej látky. Policajní experti z Kriminalistického expertízneho ústavu Policajného zboru potvrdili, že išlo o metamfetamín. Galantskí policajti tak v ten deň zaistili viac ako 360 dávok drogy," uvádza polícia. 

ZA DÍLERSTVO AŽ 15 ROČNÉ VÄZENIE
Trnavský vyšetrovateľ obvinil mužov z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Pri 4 z nich zároveň podal návrh na ich väzobné stíhanie. V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies