Polícia odhalila domáce laboratórium na výrobu drog

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 16:25 • 2 min
Polícia odhalila domáce laboratórium na výrobu drog

BRATISLAVA - Polícia v stredu zadržala priamo pri výrobe drog dve osoby v byte na Chrobákovej ulici v Bratislave. V byte našli aj zariadenia na výrobu drog a podozrivú látku, ktorú poslali na expertízu. Obaja muži skončili za mrežami a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie.

slovakia

left justify in out

Policajti štvrtého bratislavského okresu niekoľko mesiacov pracovali na odhalení drogovej trestnej činnosti v tomto byte. Napokon akcia vyvrcholila v stredu o 20:45. Priamo pri výrobe drog zadržali 35-ročného Bratislavčana a 39-ročného muža z okresu Dunajská Streda. Počas domovej prehliadky bola v byte aj 31-ročná žena z Bratislavy, ktorá už vo veci vypovedala ako svedkyňa.

Zaistené osoby polícia umiestnila do cely policajného zaistenia a v súčasnosti vykonáva všetky potrebné procesné úkony. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies