Polícia obvinila Žilinčana z drogovej trestnej činnosti, hrozí mu väzenie

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 16:26 • 2 min
Polícia obvinila Žilinčana z drogovej trestnej činnosti, hrozí mu väzenie

MOŠOVCE - Obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi čelí 19-ročný muž zo Žiliny.

slovakia

left justify in out

Mladík u seba podľa polície prechovával extázu, informoval v pondelok TASR žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

 

Obvineného z dôvodu podozrenia z drogovej trestnej činnosti zadržal ešte v noci z 19. na 20. júla pracovník súkromnej bezpečnostnej služby v rekreačnom zariadení v Mošovciach (okres Turčianske Teplice).

 

"Po príchode policajtov im obvinený muž po výzve dobrovoľne vydal tri vrecká s obsahom neznámych tabliet a bol predvedený na policajný útvar. Predbežným skúmaním zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o extázu v množstve, ktoré zodpovedá 30 bežným jednotlivým dávkam drogy," uviedol Moravčík.

 

Žilinčanovi podľa neho teraz hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. "Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodal hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies