Polícia obvinila Žilinčana, ktorý chcel psa na smrť umlátiť lopatou

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 15:13 • 2 min
Polícia obvinila Žilinčana, ktorý chcel psa na smrť umlátiť lopatou

DLHÉ POLE – Obvineniu z trestného činu týrania zvierat v štádiu pokusu čelí 41-ročný Jozef z okresu Žilina. Ten mal v nedeľu 8. júla v obci Dlhé Pole (okres Žilina) nezisteným tupým predmetom najmenej jedenkrát udrieť do oblasti hlavy psa, kríženca bígla a labradora, v úmysle usmrtiť ho.

slovakia

left justify in out

„Pes utrpel zranenia s predbežnou dobou liečby štyri týždne," informoval v stredu žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík. Dodal, že obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na dva roky. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

Podľa OZ U Psej matere-ranč Korňa, "v podvečerných hodinách, miestny občan pod vplyvom alkoholu dobil svojho psíka železnou lopatou. Vďaka mladému pánovi, ktorý volal políciu a starostku obce nedošlo k najhoršiemu." Okrem iného, má aj prasknutú lebku a pravdepodobne prišiel o jedno oko. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies