Polícia obvinila ženu podozrivú z nahlásenia bomby v závode Volkswagen Slovakia

NETKY.SK • 13 Júl 2017, 13:01 • 2 min
Polícia obvinila ženu podozrivú z nahlásenia bomby v závode Volkswagen Slovakia

BRATISLAVA - Bombu v závode Volkswagen mala podľa polície nahlásiť 36-ročná Kamila N. z Bratislavy. Výbušný systém policajti v závode nenašli, podozrivú ženu vyšetrovateľ obvinil z trestného činu šírenia poplašnej správy.

slovakia

left justify in out

V prípade preukázania viny jej hrozí až päťročné väzenie. Informoval o tom dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Pripomenul, že v utorok 11. júla polícia prijala oznámenie o údajnom umiestnení výbušného systému v jednej z budov výrobnej haly automobilovej spoločnosti na ulici J. Jonáša v Bratislave. Polícia to preverila, bombu nenašla. Na to vypátrala Bratislavčanku, ktorá je podozrivá zo šírenia poplašnej správy, a vyšetrovateľ ju obvinil.

 

"Nakoľko obvinená svojím úmyselným konaním naplnila skutkovú podstatu trestného činu šírenia poplašnej správy, za uvedené konanie jej v súlade s ustanoveniami trestného zákona hrozí trest odňatia slobody na jeden rok až päť rokov," uviedol Szeiff s tým, že obvinená je stíhaná na slobode.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies