Polícia obvinila z úkladnej vraždy v Martine dve osoby. Chceli si vraj vyskúšať, aké je to zabiť človeka!

NETKY.SK • 17 Február 2021, 08:56 • 2 min
Polícia obvinila z úkladnej vraždy v Martine dve osoby. Chceli si vraj vyskúšať, aké je to zabiť človeka!

MARTIN - Polícia v súvislosti s úkladnou vraždou obvinila dve osoby. Podľa vyšetrovania si chceli páchatelia vyskúšať, aké je to zabiť človeka.

slovakia

left justify in out

Ako informoval Policajný zbor SR na sociálnej sieti, motívom úkladnej vraždy malo byť podľa doterajšieho vyšetrovania „zistiť, aké to je zabiť človeka“Páchatelia si pritom mali vyhliadnuť náhodnú obeť. 

 

Obeť ubili na smrť
„Pod zámienkou, aby si šiel s nimi vypiť, ho mali vylákať do priestorov opusteného krytu civilnej ochrany. Po krátkych rozhovoroch bol vyzvaný, aby sa premiestnil do vedľajšej miestnosti, kde mu mal obvinený oznámiť, že je to jeho posledný deň a v noci zomrie,” uvádza polícia.

 

Následne došlo k fyzickému napadnutiu obete. „Padali kopance a údery do tela a hlavy a tiež údery dreveným hranolom. K útoku sa mal pridať aj druhý obvinený, uzrozumený s pohnútkou usmrtenia poškodeného,” informuje polícia.

 

Súvisiaci článok: Cielená a brutálna vražda v Martine! Vinník uviedol nepochopiteľný dôvod svojho konania

 

Prípad prevzala NAKA

Následne jeden z páchateľov zobral sklenenú črepinu s tým, že si chce byť na sto percent istý, že je poškodený mŕtvy.

 

„Ňou mu mal zarezať do oblasti krku a podať ju druhému obvinenému. Ten mal povedať, že chce vidieť mozog a poškodenému mal zarezať do viacerých častí hlavy,” uviedla polícia.

Poškodený podľa polície utrpel mnohopočetné rany tváre, časti hlavy a rôzne poranenia s krvnými podliatinami a odreninami po celom tele.

 

 

„Skončil s roztriešteným tvárovým skeletom. Veľké množstvo zranení rôzneho charakteru viedlo k jeho smrti.” informovali policajti.

 

Keďže išlo o úkladnú vraždu, prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry. Sudca už rozhodol o väzobnom stíhaní oboch obvinených.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona