Polícia obvinila z ublíženia na zdraví troch Srbov

NETKY.SK • 2 November 2016, 10:47 • 2 min
Polícia obvinila z ublíženia na zdraví troch Srbov

BRATISLAVA - Polícia vzniesla obvinenie z prečinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva voči trom mužom zo Srbska.

slovakia

left justify in out

Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, 22-ročný muž zo Srbska si 30. októbra približne o 3:45 pred barom na Sládkovičovej ulici v Trenčíne pýtal cigaretu od 33-ročného muža, ktorý mu ju odmietol dať, tak mu cigaretu vytrhol z úst, načo mu aj 33-ročný muž cigaretu z úst naspäť vytrhol. Muž zo Srbska potom zaútočil na poškodeného a päsťami ho udieral do hlavy. Ďalší dvaja obvinení sa k nemu pridali. Počas incidentu poškodenému mužovi spôsobili zranenia, z ktorých sa bude liečiť približne osem týždňov. Hliadky pohotovostnej motorizovanej jednotky z Trenčína vypátrali páchateľov, ktorým podľa zákona hrozí v tomto prípade strata slobody až na tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies