Polícia obvinila vodiča z Hažlína za jazdu pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 13 Marec 2023, 11:30 • 2 min
Polícia obvinila vodiča z Hažlína za jazdu pod vplyvom alkoholu

BARDEJOV - Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia obvinila 30-ročného muža z obce Hažlín v okrese Bardejov.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, skutku sa dopustil v sobotu (11. 3.) večer. "Viedol osobné vozidlo po miestnej komunikácii v Bardejove, pričom sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, v dôsledku čoho narazil do zaparkovaného auta. Majiteľovi vznikla škoda vo výške približne 500 eur," uviedla Ligdayová.

 

Vodič podľa jej slov pokračoval v jazde ďalej, pričom narazil do zvislej dopravnej značky, ktorú nárazom odlomil. Na značke vznikla škoda vo výške približne 100 eur. Následne pokračoval v jazde a poškodil aj ďalšie zaparkované vozidlo. Jeho majiteľovi spôsobil škodu asi 200. eur. "Vodič bol zastavený policajnou hliadkou a podrobený kontrole, okrem iného aj dychovej skúške. Jej výsledok u neho dosiahol hodnotu takmer 2,5 promile. Vodič bol na mieste zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala krajská policajná hovorkyňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies