Polícia obvinila vodiča spod Tatier, narazil do auta i do betónového pylónu

NETKY.SK • 28 Február 2023, 11:40 • 2 min
Polícia obvinila vodiča spod Tatier, narazil do auta i do betónového pylónu

IHĽANY - Opitý vodič pod Tatrami nabúral do iného vozidla aj do betónového pylónu, pri kontrole nafúkal takmer tri promile. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že nehoda sa stala v nedeľu (26. 2.) podvečer.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa uviedla, že 29-ročný muž z obce Holumnica, v okrese Kežmarok, jazdil na osobnom vozidle po neďalekej obci Ihľany. "Pri jednom z rodinných domov sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a narazil do zaparkovaného osobného auta. Na mieste nehody však nezotrval a pokračoval v jazde ďalej, pričom narazil do výstupného betónovo-kamenného pylónu. Tam sa jeho jazda skončila," priblížila Ligdayová. Vodiča policajná hliadka obmedzila na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Výsledok u neho vykonanej dychovej skúšky presiahol hodnotu 2,7 promile. "Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 5500 eur a na spomínanom pylóne ďalších 1000 eur. Poverený príslušník okresného dopravného inšpektorátu v Kežmarku muža obvinil z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uzavrela Ligdayová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies