Polícia obvinila viacnásobného vraha, jedno bábätko je stále nezvestné

NETKY.SK • 20 Júl 2017, 14:10 • 2 min
Polícia obvinila viacnásobného vraha, jedno bábätko je stále nezvestné

BRATISLAVA - Zatiaľ z troch vrážd obvinila polícia 39-ročného Miroslava L. Ako dnes na tlačovej besede informoval riaditeľ Národnej kriminálnej agentúry Peter Hraško, v rokoch 2010 až 2011 na základe výsledkov vyšetrovania zavraždil najskôr svoju družku z Českej republiky, neskôr partnera ženy, s ktorou sa zoznámil na sociálnej sieti a následne ďalšiu ženu.

slovakia

left justify in out

Obete, ktoré páchateľ zavraždil uškrtením, zakopal v blízkosti obce Zliechov na strednom Slovensku. Podľa Hraška s vysokou pravdepodobnosťou možno povedať, že počet obetí nie je konečný. Nezvestná je napríklad jeden a polročná dcéra jednej zo zavraždených žien. Polícia podľa Hraška zároveň komunikuje s kolegami z Českej republiky, keďže páchateľ žil istý čas tam. Preto skúmajú jeho spojitosť s podobnými prípadmi na území ČR.

 

Miroslav podľa Hraška spolupracuje s vyšetrovateľmi a momentálne je vo väzbe. Obvinený je tiež spolu so svojou súčasnou družkou z týrania blízkej a zverenej osoby. Čaká ho vyšetrenie znalcami z oblasti psychiatrie a pravdepodobne aj sexuológie. V prípade dokázania viny mu hrozí až doživotný trest.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona