Polícia obvinila troch mužov z incidentu v Piešťanoch

NETKY.SK • 6 November 2021, 16:34 • 2 min
Polícia obvinila troch mužov z incidentu v Piešťanoch

TRNAVA/ PIEŠŤANY - Po vykonaní potrebných úkonov bude podaný návrh na superrýchle konanie a na väzobné stíhanie mužov, ktorí boli zapojení do incidentu v obchode v Piešťanoch. Minister obrany Jaroslav Naď sa postavil za zásah polície proti skupine ľudí bez rúšok v Piešťanoch. Je dokonca presvedčený, že mohol byť ešte tvrdší.

slovakia

left justify in out

Polícia obvinila troch mužov z Nitrianskeho kraja vo veku od 32 do 40 rokov z prečinov útoku na verejného činiteľa a výtržníctva.  Bližšie informácie vzhľadom na uskutočňované vyšetrovanie nie je možné podľa hovorkyne v súčasnosti poskytnúť.

 

img

 

Súvisiaci článok: Ako dopadne zásah polície voči ľuďom bez rúšok v Piešťanoch?

 

 

Voči skupine osôb, ktoré si odmietali v jednom supermarkete v Piešťanoch nasadiť respirátory, nechceli opustiť priestor a blokovali ostatným nakupujúcim prístup k pokladnici, zasahovala polícia. Privolali ju zamestnanci a súkromná bezpečnostná služba, ktorí nedokázali situáciu s nimi vyriešiť. Pri zásahu musela polícia použiť aj donucovacie prostriedky. Podporu polícii vyjadrili aj premiér Eduard Heger, minister vnútra Roman Mikulec a Jaroslav Naď.

 

 

Minister obrany Jaroslav Naď sa postavil za zásah polície proti skupine ľudí bez rúšok v Piešťanoch. Je dokonca presvedčený, že mohol byť ešte tvrdší.

 

"Stále tá istá skupina výtržníkov, ktorí pre našu spoločnosť nerobia nič dobré. Naopak, porušujú zákony, provokujú, ničia, urážajú, vyhrážajú sa," napísal šéf rezortu obrany na sociálnej sieti.

 

 

Ak si podľa jeho slov nedokáže štát poradiť s touto malou skupinou porušujúcou existujúce právne normy, väčšia, slušná časť obyvateľov bude trpieť. "To nesmieme pripustiť. Zásahy polície sú oprávnené a keď platení provokatéri budú porušovať zákony aj naďalej, dostanú adekvátnu odpoveď," skonštatoval Naď.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona