Polícia obvinila Radovana z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia

NETKY.SK • 26 August 2014, 10:18 • 2 min
Polícia obvinila Radovana z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia

BRATISLAVA - V cele policajného zaistenia skončil 26-ročný Radovan F. z okresu Senec potom, čo ho poverený príslušník PZ obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

slovakia

left justify in out

"Policajti z Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v súčasnosti už obvineného muža v pondelok (25.8.) dopoludnia zastavili a skontrolovali v Senci ako vodiča osobného motorového vozidla značky Škoda Fabia. V priebehu kontroly zistili, že vodič má od 8. júla tohto roku uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá počas 24 mesiacov," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave (KR PZ) Tatiana Kurucová.
      

Ako ďalej dodala, obvinenému hrozí trest odňatia slobody až na dva roky, keď sa vec realizuje v takzvanom "super rýchlom konaní".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona