Polícia obvinila muža, ktorý zamkol a bil ženu

NETKY.SK • 4 November 2016, 11:59 • 2 min
Polícia obvinila muža, ktorý zamkol a bil ženu

BRATISLAVA - Trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky hrozí v prípade preukázania viny 23-ročnému Petrovi B. z Bratislavy, ktorého polícia obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom obmedzovania osobnej slobody.

slovakia

left justify in out

Obvinený muž 9. októbra v noci v byte v bratislavskej Petržalke po predchádzajúcom konflikte bránil v odchode 20-ročnej žene. Byt zamkol a ženu slovne aj fyzicky napadol. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Peter ženu opakovane udieral do hlavy, škrtil ju, vulgárne jej nadával a vyhrážal sa jej zabitím s kuchynským nožom. Žene tiež bránil v snahe privolať pomoc. Fyzickými útokmi jej spôsobil povrchové poranenie hlavy, vyvrtnutie a natiahnutie krčnej chrbtice, krvácanie z ľavého ucha, početné povrchové hematómy na tvári a krku. Zranenia poškodenej si vyžiadali lekárske vyšetrenia a doposiaľ presne nezistený čas práceneschopnosti.

 

Polícia už spracovala podnet pre prokurátora na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Muž je do rozhodnutia sudcu o jeho vzatí do väzby v cele policajného zaistenia.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies