Polícia obvinila muža, ktorý sa mal pokúsiť ukradnúť veci v mikrovlnke

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 11:46 • 2 min
Polícia obvinila muža, ktorý sa mal pokúsiť ukradnúť veci v mikrovlnke

BRATISLAVA - Poverený príslušník Policajného zboru v Bratislave vzniesol obvinenie 35-ročnému Jánovi T. z Bratislavy z trestného činu krádeže. TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Menovaný dňa 20. júla odcudzil z predajnej plochy jedného obchodu s elektronikou v nákupnom centre na Panónskej ceste viacero kusov USB kľúčov, pamäťových kariet, puzdra na mobilný telefón, ako aj komponenty pre fotoaparát v celkovej hodnote približne 668 eur. Tieto veci následne vložil do mikrovlnnej rúry, ktorú zobral a pri prechode pokladničnou zónou za ňu riadne zaplatil," uviedol Szeiff s tým, že podľa polície prešiel bez zaplatenia vecí, ktoré boli v mikrovlnnej rúre. Zamestnanec SBS menovaného zadržal pri východe z predajne.

 

Privolaná hliadka Policajného zboru (PZ) muža obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušný útvar PZ. "Tam sa preukázalo, že menovaný bol za takýto skutok v posledných 24 mesiacoch odsúdený trestným rozkazom okresného súdu v Bratislave," doplnil Szeiff.

 

V zmysle trestného zákona hrozí obvinenému trest odňatia slobody až na dva roky.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies