Polícia obvinila muža, ktorý nechal v reštaurácii milión dolárov

NETKY.SK • 26 November 2011, 02:31 • 2 min
Polícia obvinila muža, ktorý nechal v reštaurácii milión dolárov

Polícia obvinila muža, ktorý nechal v reštaurácii milión dolárov

slovakia

left justify in out

img

Muža, ktorý zanechal v reštaurácii v Sydney kufrík sa takmer miliónom austrálskych dolárov (730.000 eur) v hotovosti a ktorého následne našli zmäteného sedieť v daždi, obvinili z viacerých deliktov. Oznámila to dnes miestna polícia.
Pracovníci reštaurácie na predmestí Burwood si všimli kufrík bez majiteľa v utorok ráno po tom, ako muž vstúpil dnu, no vzápätí znervóznel a odišiel. V kufríku na svoje prekvapenie našli množstvo peňazí - podľa médií bankoviek v hodnote od päť do sto dolárov, vo zväzkoch s rôznymi sumami.
Policajti niekoľko hodín neskôr našli zmäteného 49-ročného muža, ktorý sedel v daždi v bielom tričku, šortkách a červených sandáloch.
Polícia oznámila, že krátko po jeho vzatí do väzby napadol troch jej príslušníkov. Muža previezli do nemocnice a po návrate do väzby ho obvinili z manipulácie s peniazmi získanými trestným činom, útoku na policajtov a ďalších deliktov.
Ide už o druhý prípad za tento rok, pri ktorom našli v Sydney kufríky s veľkým množstvom hotovosti bez dozoru.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona