Polícia obvinila mladíka z Vranova nad Topľou pre drogy

NETKY.SK • 27 Február 2018, 18:40 • 2 min
Polícia obvinila mladíka z Vranova nad Topľou pre drogy

VRANOV NAD TOPĽOU - Mladík z Vranova nad Topľou je obvinený zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

slovakia

left justify in out

Ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Ako v utorok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, 20-ročný Ján u seba ešte koncom januára tohto roka neoprávnene prechovával rastlinu rodu cannabis.

 

"U mladého muža bola nájdená aj modrá plastová škatuľka, v ktorej sa nachádzala zelená sušina, digitálna váha a plastová drvička modrej farby. Podľa znaleckého posudku išlo o 5,5 gramu konope s prítomnosťou tetrahydrokanabinolu s priemernou koncentráciou 7,5 percenta hmotnostných THC. Uvedené množstvo predstavuje 14 až 41 obvykle jednorazových dávok drogy," vysvetlila. Obvinený je momentálne stíhaný na slobode.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies