Polícia obvinila mladíka, ktorý prenasledoval svoju bývalú priateľku

NETKY.SK • 10 August 2016, 10:39 • 2 min
Polícia obvinila mladíka, ktorý prenasledoval svoju bývalú priateľku

MYJAVA – Policajti z Myjavy obvinili 24-ročného muža z Myjavského okresu z prečinu nebezpečného prenasledovania. Niekoľko mesiacov prenasledoval a urážal svoju bývalú priateľku.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, obvinený od januára tohto roku do 7. augusta posielal svojej bývalej 32-ročnej priateľke výhražné textové správy, v ktorých jej nadával, ponižoval ju a vyhrážal sa, že jej nedá pokoj do konca života.

 

„Keď si žena zablokovala v telefóne jeho číslo, chodil za ňou autom a prenasledoval ju cestou do práce. Neustále jej búchal na dvere bytu a prosil, aby sa k nemu vrátila. Keď neotvorila dvere, tak jej takmer hodinu zvonil na zvonček a spal pri jej dverách. Pod oknami bytovky vykrikoval rôzne vyhrážky a vulgarizmy,“ priblížila Antalová.

 

Ako dodala, prenasledovanej žene správanie jej bývalého priateľa zhoršilo kvalitu života. Prípad oznámila polícii, ktorá obvinenému obmedzila osobnú slobodu. Policajti spracovali podnet na jeho väzobné stíhanie. Sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom bude rozhodovať o väzobnom stíhaní. Obvinenému hrozí trojročný trest odňatia slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona